Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος από αρχές Δεκεμβρίου ξεκίνησαν οι Χριστουγεννιάτικες προετοιμασίες! Όλοι βοηθήσαμε στον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου!

Μάλιστα, με το τμήμα των Μικρών του Σχολείου μας αποφασίσαμε να κρεμάσουμε χειροποίητα στολίδια και στο μεγάλο έλατο στην μπροστινή αυλή! Ανακατέψαμε αλεύρι, αλάτι και νερό, πλάσαμε το ζυμάρι και φτιάξαμε πολλά στολίδια σε διάφορα γιορτινά σχήματα. Αφού τα αφήσαμε να στεγνώσουν, τα βάψαμε και τα κρεμάσαμε στο έλατο!

Στο τμήμα των Μικρών Προνηπίων​ φτιάξαμε «το σπίτι των Χριστουγέννων», ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα! Κάθε μέρα ένα παιδί άνοιγε το παραθυράκι της κάθε ημέρας για να πάρει το Χριστουγεννιάτικο αυτοκόλλητο που κρυβόταν από πίσω! ​​

Χρησιμοποιήσαμε τα ξύλα και τα φύλλα που είχαμε συλλέξει στον Υμηττό για να φτιάξουμε διακοσμητικά για την τάξη μας αλλά και για να στολίσουμε τις σακούλες με τις Χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας!

Φτιάξαμε τις τρισδιάστατες Χριστουγεννιάτικς κάρτες μας, και μέσα σε κάθε μία κρυβόταν από ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο!

Τέλος, στολίσαμε την τάξη μας με Χριστουγεννιάτικα δεντράκια και γιορτινές μπάλες! Όλα φτιαγμένα από εμάς! Χρόνια πολλά!

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε με τη Παραμυθία!