​Όπως κάθε χρόνο, ετοιμάσαμε τις Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις μας, βασισμένες σε ιστορίες που επεξεργαστήκαμε μαζί με τα παιδιά.
Στην παράσταση των μικρότερων παιδιών μας, παρακολουθήσαμε τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα να τσακώνονται για την θέση στην κεντρική πιατέλα του ζαχαροπλαστείου και να περνάνε μεγάλες περιπέτειες μέχρι να ξαναβρεθούν εκεί, συμφιλιωμένα και πανέμορφα!

​Στην παράσταση των μεγαλύτερων παιδιών μας, παρακολουθήσαμε τον Ιωσήφ και την Μαρία να αναζητούν το κατάλληλο μέρος μέσα στη σύγχρονη μεγαλούπολη για να γεννήσουν τον Χριστούλη και να καταφέρνουν –κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή- να ξεφύγουν από τον πύργο της κακιάς μάγισσας όπου τους φυλάκισαν οι κακοί των παραμυθιών και, με την βοήθεια των παιδιών –φίλων τους (αλλά και μιας τεράστιας κολοκύθας), να επιστρέψουν στον κόσμο μας και να μας χαρίσουν τα Χριστούγεννα! Η ιστορία φτιάχτηκε βέβαια για μια ακόμα φορά με την μέθοδο της Μυθοπλασίας, όπου τα παιδιά μας οδήγησαν στην πλοκή, την εξέλιξη και την ολοκλήρωσή της, μέσα από τις ιδέες, τις ζωγραφιές και την συμμετοχή τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Επικοινωνήστε με τη Παραμυθία!